Octane Cross E - mat blå

Specifikationer

Materiale Aluminium
Stelfarve Mat blå
Decal Blå
Gear Enviolo Trekking Trinløs
Gear (antal) Trinløs
Forbremse Hydraulisk skivebremse
Bagbremse Hydraulisk skivebremse
Hjulstørrelse 28in (700)
Dæk Panaracer GravelKing SK+ 27,5x2,10
Elsystem Yamaha PW-ST
Motorbeskrivelse Yamaha PW-ST 70Nm centermotor
Batteri Yamaha downtube batteri 36V/500Wh
Display Yamaha Display A
Vægt 24,5kg inkl. standardbatteri
Egnet til City
{{($ctrl.showAllOption ? 'Search.Facets.ShowFewer' : 'Search.Facets.ShowAll') | translate }}

Den smarte Octane Cross E sætter nye standarder for, hvordan en køreoplevelse på en elcykel skal være. Octane Cross E er udstyret med komponenter fra øverste hylde, som bl.a. indebærer: en kraftfuld Yamaha PW-ST centermotor, trinløse gear og remtræk, der erstatter den traditionelle kæde. Octane Cross E er en cykel, der bare skal opleves.

Downtube batteri - fås i 1 størrelse:
· 500 WH/13,9 AH - Rækkevidde op til 130 km. (standard)

{{'b2c.Catalog.ProductDetails.Print' | translate}}

Display

Yamaha Display A

Yamaha Display A er designet til blandet brug lige fra bykørsel til ture på sporene. Det store LCD display er gjort simpelt og let at navigere, og det har en høj synlighed uanset vejret og forholdene. Lige ved hånden har brugeren let mulighed for at skifte mellem hjælpeniveauerne ved blot et enkelt tryk på knapperne.

Lær mere om Yamaha Display A

Motor

Yamaha PW-ST

Yamaha PW-ST motoren gør det muligt for Octane Cross E at levere høj ydeevne og alsidighed. Med sit kraftige moment på 70 Nm er du sikret stærk acceleration og en motor, der altid kan tage fat. PW-ST har en automatisk support-tilstand, som giver turen en afslappet fornemmelse og fleksibilitet i trafikken ved konstante ændringer såsom de mange stop og start for trafiklys og fodgængere. · Centermotor 250W · Vægt: 3,4 kg. · Moment: 70 Nm. · Max hastighed: 25 km/t. · Walk assist (træk nemt cyklen) · 4 niveauer: høj, standard, eco og +eco

Batteri

Yamaha EX500

Stort batteri som er gemt smart væk i stellet på Octane Cross E. · Kapacitet: 500 Wh · Lithium-ion batteri: 36 V · Opladningstid: Ca. 4,0 timer · Vægt: 3,0 kg · Rækkevidde: Op til 130 km

Gear

Enviolo Trekking

Octane Cross E er udstyret med smarte, trinløse gear fra Enviolo. Det minder på sin vis om automatgear, blot uden trinene. Du skal blot dreje på skifteren, alt efter om du cykler på op, ned eller på en flad strækning - super nemt. Dermed får du altid en fænomenal cykeloplevelse.

Vil du vide mere? Tryk her

Remtræk

Gates Carbon Belt Drive

Med et remtræk fra Gates Carbon Drive™ slipper du for at bøvle med olie og rust. Ren, glat og stærk - Dette er fordelene ved Gates Carbon Drive™ systemet. De carbon forstærkede remme holder længere end almindelige kæder, de skal aldrig smøres og er nærmest vedligeholdelsesfrie. Gates Carbon Belt Drive er det bedste valg - helt simpelt.

Læs mere om Gates Carbon Belt Drive

Dæk

Panaracer GravelKing SK+

Panaracer GravelKing SK+ er bygget til hastighed på selv det hårdeste terræn. En kombination af aggressive knopper, naturlig gummiblanding og ekstra punkteringsbeskyttelse, skaber fundamentet for et sandt kvalitetsdæk. GravelKing SK+ har et stærkt greb på selv utroligt løst grus, men formår stadig at holde komforten. På trods af sine offroad egenskaber håndterer GravelKing SK+ asfalt uden problemer og med minimal støj. Takket være ProTite Shield Plus har dækket endnu bedre beskyttelse mod punktering.

Nedenfor finder du vores størrelsesguide.

Du skal blot måle din skridtlængde for at finde ud af, hvilken størrelse passer til dig. Da dette er vejledende, anbefaler vi altid, at du prøver cyklen.

Skridtlængde Cykelstørrelse i tommer Cykelstørrelse i cm
67-72 16-17,5 40-44
73-78 17,5-19 44-48
79-84 19-20,5 48-52
85-90 20,5-22 52-56
91-96 22-23,5 56-60
97-102 23,5-25 60-64
103-108 25-26,5 64-68

Med MBK får du

5 års garanti på stel
Dansk design og kvalitet
Forhandlere over hele landet