Elcykler
Innovative, moderne og proppet med kvalitet

MBK elcykler findes som flere forskellige typer, der alle har tilfælles, at de er ualmindeligt sporty. De er alle udstyret med effektive batterier, som især kan mærkes i hverdagen, hvor du kan undgå at blive forpustet og komme svedigt frem på arbejde. Samtidig sikrer en MBK elcykel, at du kan holde dig aktiv og dyrke motion på en behagelig og overskuelig måde i fritiden.

MBK elcykler egner sig derfor både til de yngre og lidt ældre cyklister, der sætter pris på de ekstra kræfter, en elcykel giver, men som også søger et råt og sporty design.

Junior

Som noget helt nyt har vi udviklet elcykler til børn med henblik på at skabe nogle utrolig sjove cykler, der gør det ligeså godt i hverdagen som i fritiden.

Se modellerne

Gates Carbon Belt Drive

Fremtiden er her

Se cykler med remtræk

Gates Carbon Belt Drive

Fremtidssikkert remtræk

Top-modellen Vitesse E er fyldt med højteknologiske komponenter. Én af de komponenter er et Gates Carbon Belt Drive - også kendt som remtræk. I modsætning til en traditionel kæde har remtræk mange fordele såsom:

  • Det kræver stort set ingen vedligeholdelse
  • Det ruster ikke - også selvom cyklen står i regnen
  • Remtræk er både lettere og mere lydsvagt

At have remtræk giver en frihed, da du kun skal tænke på at cykle og ikke bruge tid på eksempelvis at smøre og vedligeholde den.

Oplev det med Vitesse E

​​